Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Πλένουμε τις πατάτες και τις στεγνώνουμε. Τρυπάμε τις πατάτες με ένα πιρούνι σε αρκετά σημεία. Τις βάζουμε σε ένα μπολ το οποίο καλύπτουμε με μία μεμβράνη και το βάζουμε στα μικροκύματα στα 800 watt για 7-10 λεπτά. Παράλληλα καθαρίζουμε το λουκάνικο, βγάζοντας τη μεμβράνη που...