Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα. Αλευροβουτυρώνουμε ένα ταψί20x30 εκ. και το αφήνουμε στην άκρη (το αλεύρι που χρησιμοποιούμε είναι χωρίς γλουτένη). Βράζουμε τις πατάτες σε μία κατσαρόλαμε βραστό νερό για 20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν εντελώς. Στραγγίζουμε και...