Χοιρινές μπριζόλες λαιμού με κόκκινο κρασί και μπέικον

Χοιρινές μπριζόλες λαιμού με κόκκινο κρασί και μπέικον

Από την ιστοσελίδα
https://www.alexandrospapandreou.gr/gr/
Συγγραφέας
Αλέξανδρος Παρανδρέου
Σε ένα ξύλο κοπής τοποθετείτε τις χοιρινές λαιμού, τις αλείφετε με το ελαιόλαδο και πασπαλίζετε την γλυκιά πάπρικα, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και από τις 2 πλευρές .Βάζετε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά. Θωρακίζετε τις χοιρινές και από τις...