Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε κατσαρόλα βράζετε το βούτυρο με το νερό και αλάτι. Απομακρύνετε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίχνετε μέσα το αλεύρι. Ανακατεύετε ζωηρά με σύρμα ζαχαροπλαστικής, ξαναβάζετε την κατσαρόλα στη φωτιά και συνεχίζετε το ανακάτεμα μέχρι το μίγμα να ξεκολλάει από τα τοιχώματα της...