Βίδες ολικής άλεσης με λιαστές ντομάτες ρόκα θυμάρι και ροκφόρ

Βίδες ολικής άλεσης με λιαστές ντομάτες ρόκα θυμάρι και ροκφόρ

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας του και τα σουρώνετε.Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το βούτυρο, προσθέτετε τα καρύδια, σοτάρετε για 2 λεπτά και σβήνετε με το μηλόξιδο.Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε τα βρασμένα ζυμαρικά με τη ρόκα, τις λιαστές ντομάτες, το...