Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ετοιμάζετε τις κρέπες: Μέσα σε ένα μπολ ανακατεύετε το αλεύρι με το γάλα και τα αβγά με τον αβγοδάρτη, μέχρι να πάρετε ένα λείο χυλό με την πυκνότητα του μελιού. Αν είναι πολύ σφιχτός, προσθέτετε λίγο νερό. Αλατίζετε κι αφήνετε το χυλό να σταθεί για 10 λεπτά.Βουτυρώνετε ένα...