Βελουτέ Ρεβιθιού με Κόκκινη Πιπεριά

Βελουτέ Ρεβιθιού με Κόκκινη Πιπεριά

Από την ιστοσελίδα
https://www.tasty-guide.gr/
Συγγραφέας
TASTY-GUIDE TEAM
Mουσκεύουμε τα ρεβίθια 24 ώρες σε μπόλικο νερό.Tα στραγγίζουμε.Tα βάζουμε κατόπιν σε μεγάλη κατσαρόλα με 2 λίτρα νερό κρύο και τα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά 1 ώρα περίπου.Tα αλατίζουμε προς το τέλος.Tα περνάμε από το μύλο των λαχανικών.Tα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα, προσθέτουμε...