Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λαχταριστό και ζουμερό πιάτο για το μεσημεριανό σας Καθαρίζουμε και πλένουμε τα μπαρμπούνια.Κόβουμε λίγο μάραθο και προσθέτουμε λίγο φρέσκο βούτυρο και πάστα αντζούγιας.Βάζουμε λίγο από το μείγμα στην κοιλιά των ψαριών.Τα αλείφουμε με λάδι και τυλίγουμε κάθε μπαρμπούνι σε δύο...