Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ξεκινάμε να φτιάξουμε το σολωμό στο φούρνο, βάζοντας το βούτυρο σε μπολάκι, το ξύσμα, τον χυμό λεμονιού, τον άνηθο, αλάτι και λίγο πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά με την λάμα του μαχαιριού, και αδειάζουμε το μείγμα σε 1 κομμάτι μεμβράνη. Το τυλίγουμε σε ρολό και σφίγγουμε τις άκρες...