Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Οδηγίες Γεμίζω το μισό βάζο με νερό και προσθέτω αρχικά 2 κ.σ. αλάτι χονδρό. Ανακατεύω με το κουτάλι να λιώσει το αλάτι και τοποθετώ το ολόκληρο αυγό. Εφόσον το αυγό επιπλέει, η άλμη είναι έτοιμη, διαφορετικά προσθέτω κι άλλο αλάτι μέχρι να έρθει το αυγό στην επιφάνεια.Αφαιρώ το...