Κοτοσαλάτα με μαρούλι σταφύλια και παρμεζάνα

Κοτοσαλάτα με μαρούλι σταφύλια και παρμεζάνα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Βράζετε τα στήθη του κοτόπουλου μαζί με το κρεμμύδι, το σέλινο, το καρότο και λίγο αλάτι για 45 λεπτά περίπου, μέχρι να μαγειρευτούν καλά. Τα αφήνετε να κρυώσουν. Με ένα πολύ κοφτερό μαχαίρι τα κόβετε σε μικρά κομμάτια.Σε ένα τηγανάκι σοτάρετε τις ρόγες σταφυλιού στο ελαιόλαδο...