Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε σιγανή φωτιά βάζουμε 250 γρ. ζάχαρη μαζί με 4 κ.σ. νερό. Δεν χρειάζεται ανακάτεμα, μόνο υπομονή: σε λίγο η ζάχαρη λιώνει.Τώρα με μια ξύλινη σπάτουλα ανακατεύουμε για 10' περίπου, μέχρι η καραμέλα να γίνει σκούρο σιρόπι.Μοιράζουμε την καραμέλα σε...