Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Λαχταριστά σπαγγέτι με μπέικον και αρακά για το μεσημεριανό σας Βράζουμε τα σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό για 8 λεπτά.Σε φαρδιά κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και μόλις κάψει λίγο ρίχνουμε το μπέικον ψιλοκομμένο, τον αρακά.Αφήνουμε να μαραθούν λίγο χωρίς να καούν. Ανακατεύουμε...