Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Μουλιάζουμε τα ρεβίθια για 8-10 ώρες. Τα σουρώνουμε και τα βράζουμε σε αρκετό νερό σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν για 40-50 λεπτά. Στραγγίζουμε και αφήνουμε στην άκρη. Τοποθετούμε μια κατσαρόλασε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Ρίχνουμε το ηλιέλαιο, το τζίντζερ...