Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε μια κατσαρόλα ετοιμάζουμε το ρύζι!!! Το ζεσταίνουμε απλά με λίγο νεράκι. Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομματάκια. Το σοταρουμε σε ένα τηγανακι με λίγο λαδάκι. (μπορεί να πιτσιλάει.) Μόλις ετοιμαστεί αναμειγνύουμε το κοτόπουλο με το ρύζι και προσθέτουμε! Κόβουμε τις πιτούλες...