Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Αναμιγνύετε τα αλεσμένα μπισκότα με το λιωμένο βούτυρο και πιέζετε το μίγμα να καλύψει τον πάτο μια φόρμας με ελατήριο διαμέτρου 23 εκατοστών. Βήμα 2 Την κρατάτε στην κατάψυξη. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 170° C.Βήμα 3 Λιώνετε τη σοκολάτα γάλακτος σε μπεν μαρί (σε ένα...