Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ξεκινάμε φτιάχνοντας το παντεσπάνι Αλευροβουτυρόνουμε ένα τσέρκι 25εκ. Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα μέσα σε βαθύ μπολ, ρίχνοντας σιγά σιγά προς το τέλος τα 60 γρ. από τα 150 γρ. ζάχαρης της συνταγής. Χτυπάμε σε άλλο μπολ με το μίξερ χειρός τους κρόκους με την υπόλοιπη ζάχαρη...