Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Ξεκινάμε φτιάχνοντας το παντεσπάνι Αλευροβουτυρόνουμε ένα τσέρκι 25εκ. Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα μέσα σε βαθύ μπολ, ρίχνοντας σιγά σιγά προς το τέλος τα 60 γρ. από τα 150 γρ. ζάχαρης της συνταγής. Χτυπάμε σε άλλο μπολ με το μίξερ χειρός τους κρόκους με την υπόλοιπη ζάχαρη...