Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε ένα σκεύος ρίχνουμε το βραστό νερό(1300ml) και αραιώνουμε τον κύβο Κnorr. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε τον ζωμό στην άκρη Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το βούτυρο, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένο. Σοτάρουμε έως ότου πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα Προσθέτουμε τα...