Τα ατυχήματα συμβαίνουν όταν χρησιμοποιούμε μαχαίρια που δεν κόβουν. Όταν το μαχαίρι γλιστρήσει, θα κάνει πολύ μεγαλύτερη ζημιά στα δάχτυλά σας από ό, τι εάν χρησιμοποιείτε μια κοφτερή λεπίδα.
Σκουπίζετε καλά το κρέας με χαρτί κουζίνας και αλατοπιπερώνετε γενναιόδωρα.Βάζετε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι στη φωτιά και το αφήνετε να κάψει καλά. Ρίχνετε το ψιλοκομμένο μπέικον και το σοτάρετε μέχρι να βγάλει το λίπος του και να ροδίσει καλά. Βγάζετε το μπέικον με μια...