Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Σκουπίζετε καλά το κρέας με χαρτί κουζίνας και αλατοπιπερώνετε γενναιόδωρα.Βάζετε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι στη φωτιά και το αφήνετε να κάψει καλά. Ρίχνετε το ψιλοκομμένο μπέικον και το σοτάρετε μέχρι να βγάλει το λίπος του και να ροδίσει καλά. Βγάζετε το μπέικον με μια...