Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Κόψτε το κάθε ψωμάκι σε δύο φέτες. Χτυπήστε σε ένα μπολ τα αυγά με το γάλα και βουτήξτε εκεί τις φέτες, γυρνώντας τις για να μουσκέψουν καλά από όλες τις πλευρές.Βάλτε το βούτυρο σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρετε τις φέτες και από τις δύο πλευρές, μέχρι να πάρουν χρυσόξανθο...