ΧΑΛΒΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΜΕ ΓΑΛΑ ΣΟΓΙΑΣ
Βιβλίο Συνταγών
Tips
Εγκυκλοπαίδεια
Αναζητήστε συνταγές
Τυχαία αναπαραγωγή
Το Tip της ημέρας
Όταν σοτάρετε το σκόρδο, χρησιμοποιήστε φέτες σκόρδου αντί για πολτό για να αποφύγετε το κάψιμο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χαλβάς του κουταλιού με γάλα σόγιας
Επιστροφή
Από την ιστοσελίδα
https://www.gastronomos.gr/
Συγγραφέας
Νίκη Χρυσανθίδου
Χαλβάς του κουταλιού με την προσθήκη ενός απρόσμενου υλικού, το γάλα σόγιας δίνει μια διαφορετική πινελιά σε αυτό το κατά τ’άλλα παραδοσιακό πολίτικο γλυκό
Διαβάστε όλη τη συνταγή
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΜΟΥ