Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Σε ένα τηγάνι με καπάκι, βάζετε τo ελαιόλαδο και όταν λιώσει σοτάρετε τα φιλέτα σολομού για 2 λεπτά από την κάθε μεριά. Βήμα 2 Στη συνέχεια, ρίχνετε το λικέρ τριαντάφυλλου ή αν δεν βρείτε εύκολα στην αγορά μπορείτε να βάλετε ροζέ κρασί ή ακόμα και άσπρο.Βήμα 3 Σκεπάζετε...