Σολομός με λικέρ τριαντάφυλλου και σησάμι

Σολομός με λικέρ τριαντάφυλλου και σησάμι

Από την ιστοσελίδα
https://xrysessyntages.com/
Συγγραφέας
Χρύσω Λέφου
Βήμα 1 Σε ένα τηγάνι με καπάκι, βάζετε τo ελαιόλαδο και όταν λιώσει σοτάρετε τα φιλέτα σολομού για 2 λεπτά από την κάθε μεριά. Βήμα 2 Στη συνέχεια, ρίχνετε το λικέρ τριαντάφυλλου ή αν δεν βρείτε εύκολα στην αγορά μπορείτε να βάλετε ροζέ κρασί ή ακόμα και άσπρο.Βήμα 3 Σκεπάζετε...