Πιτάκια με γαρίδες ψαχνά ψαριού μπεσαμέλ άνηθο βρασμένα σε κρασί

Πιτάκια με γαρίδες ψαχνά ψαριού μπεσαμέλ άνηθο βρασμένα σε κρασί

Από την ιστοσελίδα
http://www.eliasmamalakis.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Ξεφλουδίζετε τις γαρίδες καλά. Τους ανοίγετε τη πλάτη με ένα μαχαιράκι και αφαιρείτε το εντεράκι. Σε μια μικρή κατσαρόλα βράζετε τα κεφάλια από τις γαρίδες μαζί με τα τσόφλια και τις ουρές με ελάχιστο νεράκι. Στο τέλος σουρώνετε και κρατάτε 1 ½ νεροπότηρο ζωμό. Σε μια...