Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Πεντανόστιμο και πανεύκολο ορεκτικό για να συνοδέψετε τα ψητά σας Πλένουμε καλά τις γλυκοπατάτες, τις κόβουμε σε μισοφέγγαρα και τις βάζουμε μέσα σε ένα μπολ με τον χυμό πορτοκάλι, το λεμόνι, το κύμινο, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά, βάζουμε πάνω στη σχάρα.Ψήνουμε στη...