Αχλάδια και δαμάσκηνα κομπόστα σε σούπα πράσινου μήλου

Αχλάδια και δαμάσκηνα κομπόστα σε σούπα πράσινου μήλου

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Καθαρίζετε τα αχλάδια από το φλούδι τους κρατώντας το κοτσάνι. Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζετε τα αχλάδια μαζί με τα δαμάσκηνα. Προσθέτετε δύο νεροπότηρα νερό και ρίχνετε τη ζάχαρη, τα γαρίφαλα, το ξυλάκι κανέλας και το φακελάκι με το πράσινο τσάι. Μαγειρεύετε τα αχλάδια και τα...