Βίδες φούρνου με σάλτσα ντομάτας ζαμπόν και διάφορα τυριά

Βίδες φούρνου με σάλτσα ντομάτας ζαμπόν και διάφορα τυριά

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ντίνα Νικολάου
Βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία τους μειώνοντας τον χρόνο βρασμού κατά 2 λεπτά. Κρατάτε ½ φλιτζάνι (100 ml) από το νερό τους και τα στραγγίζετε.Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά, προσθέτετε το...