Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Βράζουμε τα αυγά Ρίχνουμε λάδι ή βούτυρο φρέσκο στο τηγάνι, αφήνουμε να κάψει ελαφρά και προσθέτουμε ψιλοκομμένες πιπεριές. Αφού καβουρδιστούν οι πιπεριές, προσθέτουμε τις ντομάτες κομμένες σε φέτες, ανακατεύουμε και περιμένουμε να μελώσουν οι ντομάτες. Καθαρίζουμε τα αυγά...