Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Βάζετε τα φύλλα της αρμπαρόριζας σε ένα κατσαρόλι, προσθέτετε το νερό, τα αφήνετε να κοχλάσουν, χαμηλώνετε τη φωτιά και τα σιγοβράζετε σκεπασμένα για 25 περίπου λεπτά ή μέχρι να μείνουν μόνο 2 φλιτζάνια νερού. Το μετράτε και αν είναι περισσότερο τα βράζετε ακόμα λίγο ή αν...