Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για τη νηστίσιμη σπανακόπιτα με χωριάτικο φύλλο, βάζουμε πρώτα σε τηγάνι 3 κ.σ. από το συνολικό ελαιόλαδο, με το ξερό κρεμμύδι και τα πράσα να μαραθούν για 15′, σε μέτρια φωτιά. Αφήνουμε να κρυώσουν. Πλένουμε και στραγγίζουμε όλα τα χόρτα, τα φρέσκα κρεμμύδια και τα...