Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε μια μεγάλη, βαθιά κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε λίγες-λίγες τις μερίδες από το κατσικάκι, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν ελαφρά. Τις βγάζετε και τις ακουμπάτε σε πιατέλα.Ρίχνετε μέσα στην κατσαρόλα τις ροδέλες του κρεμμυδιού και τις σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν...