Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Μικρά σου: Προθερµαίνετε το φούρνο στους 200° C και ντύνετε το ταψί του φούρνου µε αντικολλητική λαδόκολλα. Βάζετε το γάλα µε νερό σε ένα κατσαρολάκι µαζί µε το αλάτι και το βούτυρο (σε κοφτές κουταλιές) και το αφήνετε µέχρι να κοχλάσει. Αποσύρετε το κατσαρολάκι από τη...