Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Χτυπάμε το βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη στο μίξερ με το φτερό για να αφρατέψουν. Προσθέτουμε σταδιακά το αυγό, το αλεύρι και το αλάτι. Σταματάμε το μίξερ, προσθέτουμε τα φουντούκια και την τεμαχισμένη κουβερτούρα και ανακατεύουμε με το χέρι. Αφήνουμε λίγο να ξεκουραστεί η ζύμη μας...