Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά και σοτάρετε το κρεμμύδι και το γλυκάνισο μέχρι να ξανθύνει. Ρίχνετε και το ρύζι και ανακατεύετε με ξύλινη κουτάλα έως ότου το ρύζι γίνει διάφανο.Προσθέτετε ένα φλιτζάνι από το ζεστό κρασί και ανακατεύετε έως ότου το ρύζι απορροφήσει το...