Η σωστή θερμοκρασία για το τηγάνισμα είναι:
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό που κοχλάζει.
Τα σουρώνουμε και τα φυλάμε.
Πλένουμε καλά όλα τα φρέσκα λαχανικά.
Κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες, ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τεμαχίζουμε τα σπαράγγια, ώστε να μοιάζουν με τις πένες.
Ετοιμάζουμε το ζωμό λαχανικών να τον έχουμε πρόχειρο.
Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια, το μαϊντανό και τα σπαράγγια.
Αδειάζουμε το ζωμό λαχανικών, για να σβήσουμε το τσιγάρισμα και αφήνουμε 4 με 5 λεπτά να βράσει σιγά σιγά.
Σε ένα μπολ διαλύουμε το κορν-φλάουερ με το νερό και το ρίχνουμε στο τηγάνι, ανακατεύοντας γρήγορα.
Αμέσως βάζουμε και τη σάλτσα σόγιας.
Ανακατεύουμε λίγο ακόμα και προσθέτουμε τις πένες.
Αν θέλουμε, μπορούμε να διακοσμήσουμε το πιάτο με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Σερβίρουμε ζεστό.
Καλή όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.