Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Βήμα 1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 190° C. Αφαιρείτε τους μίσχους των μανιταριών και τους ψιλοκόβετε. Ζεσταίνετε το βούτυρο σε ένα μικρό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και τους σοτάρετε μέσα μαζί με το κρεμμυδάκι, για 4-5 περίπου λεπτά. Προσθέτετε το σκόρδο, το κρασί και την...