Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Καβουρδίζετε το σουσάμι σε αντικολλητικό τηγάνι ανακατεύοντας συνεχώς με ξύλινη κουτάλα. Χτυπάτε στο μπλέντερ το ένα τέταρτο της ποσότητας μέχρι να γίνει σκόνη και το ανακατεύετε με το υπόλοιπο σουσάμι.Βάζετε ένα βαθύ τηγάνι, στη φωτιά, ρίχνετε το μέλι με τη ζάχαρη και βράζετε...