Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Ζυμώνουμε τον κιμά με το κρεμμύδι, το ψωμί, το ασπράδι, το ρύζι, πολύ λίγο λαδάκι, αλάτι, πιπέρι και κανέλα και πλάθουμε τα γιουβαρλάκια μας.Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει καλά τα ρίχνουμε μέσα και τα αφήνουμε να πάρουν 2-3 βράσεις και να σφίξουν (αν βγάλουν λίγο αφρό τα...