Οι μπανάνες είναι από τα προϊόντα που θα έπρεπε να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά αν αποφασίσετε να τις βάλετε στο ψυγείο, φρόντισε πρώτα να τυλίξετε με μεμβράνη τις άκρες τους για να μην περνάει η υγρασία.
Ζυμώνουμε τον κιμά με το κρεμμύδι, το ψωμί, το ασπράδι, το ρύζι, πολύ λίγο λαδάκι, αλάτι, πιπέρι και κανέλα και πλάθουμε τα γιουβαρλάκια μας.Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει καλά τα ρίχνουμε μέσα και τα αφήνουμε να πάρουν 2-3 βράσεις και να σφίξουν (αν βγάλουν λίγο αφρό τα...