Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ανοίξτε το αβοκάντο στα δύο και αφαιρέστε το κουκούτσι.
Ξεφλουδίστε προσεκτικά και αφού τοποθετήσετε τα κομμάτια σ’ ένα μπολ, μ’ ένα κουτάλι πιέστε ελαφριά μέχρι το αβοκάντο να πάρει τη μορφή πάστας.
Προσέξτε να μην λιώσετε τελείως το αβοκάντο.
Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και το κόλιαντρο και προσθέστε το στο μείγμα.
Τέλος, στύψτε μέσα στο μπολ το λεμόνι, προσθέστε αλάτι και ανακατέψτε.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.