Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βράστε τις φακές, χωρίς να τις αλατίσετε, σε 2 φλιτζάνια νερό για 8'-10' περίπου ή μέχρι να στεγνώσουν (οι κόκκινες αποφλοιωμένες φακές χρειάζονται ελάχιστο χρόνο μαγειρέματος).Όταν κρυώσουν, βάλτε τις σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέστε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το κάρι, το κύμινο,...