Κατσικάκι με Γιαούρτι και Αγκινάρες στο Φούρνο

Κατσικάκι με Γιαούρτι και Αγκινάρες στο Φούρνο

Από την ιστοσελίδα
https://www.tasty-guide.gr/
Συγγραφέας
TASTY-GUIDE TEAM
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το βάζουμε σε ένα ταψί, με το βούτυρο και λίγο νερό.Ψήνουμε το κρέας για 1 1/2 ώρα περίπου σε μέτριο φούρνο.Καθαρίζουμε τις αγκινάρες και τις τρίβουμε καλά με λεμόνι για να μην μαυρίσουν.Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο νερό, τις δύο κουταλιές λάδι και...