Φιλέτο με μανιτάρια θυμάρι και μαυροδάφνη

Φιλέτο με μανιτάρια θυμάρι και μαυροδάφνη

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Σ’ ένα μπολάκι ξεπλένουμε με κρύο νερό τα αποξηραμένα μανιτάρια για ν’ απομακρύνουμε σκόνη, χώμα κ.λπ. Τα καλύπτουμε με βραστό νερό, σκεπάζουμε μ’ ένα πιατάκι και αφήνουμε να φουσκώσουν και να μαλακώσουν για 20΄. Στο μεταξύ, σε βαθύ τηγάνι ή πλατιά κατσαρόλα...