Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Ντύνετε με αντικολλητική λαδόκολλα τον πάτο μιας φόρμας με βάση που βγαίνει διαμέτρου 20 εκ. και λαδώνετε το εσωτερικό της. Βήμα 2 Αναμιγνύετε τα αλεσμένα μπισκότα με το ξύσμα και το λιωμένο βούτυρο μέχρι να υγραθούν.Βήμα 3 Συμπιέζετε το μίγμα να καλύψει τον πάτο της...