Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο λάδι και ρίχνουμε το σπανάκι και το σοτάρουμε μετά ρίχνουμε το κρεμμύδι που το έχουμε κόψει σε μισοφέγγαρο και προσθέτουμε το πράσο σε ροδέλες !!! Τα σοτάρουμε και ρίχνουμε αλάτι πιπέρι και μετά σβήνουμε την φωτιά και θρυμματίζουμε την φέτα και...