Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Για τη σως τυριού Σε ένα μπολ βάζουμε το τυρί κρέμα, τον χυμό λεμονιού, το αλάτι, το πιπέρι, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. Το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να φτιάξουμε τις κροκέτες μας.Για τις κροκέτες Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C στον αέρα. Σε μια...