Πιτάκι τυλιχτό με μελωμένο χοιρινό γραβιέρα Κρήτης και ντομάτα

Πιτάκι τυλιχτό με μελωμένο χοιρινό γραβιέρα Κρήτης και ντομάτα

Από την ιστοσελίδα
https://www.yiannislucacos.gr/
Συγγραφέας
Γιάννης Λουκάκος
Για το χοιρινό μπρεζέ (για 1 κιλό περίπου) Αλατίζουμε το χοιρινό.Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα πλασοτέ κατά προτίμηση (πλατιά και κοντή) σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το χοιρινό με λίγο από το ελαιόλαδο, ώστε να πάρει πολύ καλό χρώμα από όλες τις πλευρές. Επαναλαμβάνουμε όσες φορές...