Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Ο αγαπημένος τραχανάς που έχει μεγαλώσει γενεές και γενεές είναι αναπόσπαστη τροφή της ελληνικής διατροφής. Ζυμαρικό φτιαγμένο με αλεύρι και γάλα ή γιαούρτι, ο τραχανάς έχει σχήμα κοκκώδες κι ακανόνιστο και κυκλοφορεί σε διαφορετικές ποικιλίες όπως ξινός (ζυμωμένος με γιαούρτι),...