Ριζότο ουζάτο με σπανάκι λιαστή ντομάτα και κεφαλογραβιέρα

Ριζότο ουζάτο με σπανάκι λιαστή ντομάτα και κεφαλογραβιέρα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι μέχρι να γυαλίσει.Προσθέτετε τις λιαστές ντομάτες, το γλυκάνισο και σοτάρετε για ένα λεπτό ακόμη.Ρίχνετε το ρύζι και συνεχίζετε το ανακάτεμα για 2-3 λεπτά, μέχρι ο κόκκος του ρυζιού να γίνει διάφανος. Σβήνετε με...