Οι περισσότεροι από εμάς κάνουμε αυτό το λάθος. Είναι προτιμότερο αν είναι λερωμένα τα προϊόντα σας να τα καθαρίσετε με ένα στεγνό πανί η χαρτί κουζίνας και έπειτα να τα βάλετε στο ψυγείο ή τα ντουλάπια σας. Το πλύσιμο μπορεί να αφαιρέσει τη φυσική άμυνα που έχουν ενάντια στην μούχλα και τη σήψη.
Σε μια λεκάνη ανακατεύουμε το αλεύρι με τον τραχανά και μετά ρίχνουμε το μπέικιν.
Προσθέτουμε το λάδι και το τυρί, κρατώντας λίγο από τα υλικά αυτά και για την συνέχεια.
Ανακατεύουμε καλά πετυχαίνοντας ένα ρευστό χυλό.
Αφού λαδώσουμε λιγάκι το ταψί, βάζουμε το χυλό και το επιπλέον τυρί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200° C για 20’ με 30’, μέχρι να ροδίσει.
Καλή όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.