Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ζεσταίνουμε σε μπρίκι το μέλι μέχρι να υγροποιηθεί. Το αφήνουμε λίγο να κρυώσει.Σε μια λεκάνη κοσκινίζουμε το αλεύρι, προσθέτουμε τη μαγιά, το γάλα και το μέλι και ζυμώνουμε με τα χέρια μέχρι να πάρουμε μια ομογενοποιημένη ζύμη.Ίσως χρειαστεί λιγάκι ακόμα αλεύρι.Λιώνουμε το...