Λαβράκι σε αμπελόφυλλο με μαυρομάτικα φασόλια ντοματίνια φινόκιο και σταφίδα

Λαβράκι σε αμπελόφυλλο με μαυρομάτικα φασόλια ντοματίνια φινόκιο και σταφίδα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Chefs του Ομίλου Aldemar Resorts
Μαρινάρετε το λαβράκι σε αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο για τουλάχιστον μισή ώρα.Στη συνέχεια τυλίγετε τα φιλέτα με τα αμπελόφυλλα.Βράζετε τα μαυρομάτικα al dente. Αποσύρετε από τη φωτιά και τα κρυώνετε.Πλένετε και ψιλοκόβετε τα λαχανικά. Σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σοτάρετε σε...